Anping Dixun Wire Mesh Products Co., Ltd

  • China Anping Dixun Wire Mesh Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Anping Dixun Wire Mesh Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Anping Dixun Wire Mesh Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Anping Dixun Wire Mesh Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken DIXUN
Aantal werknemers >100
Jaarlijkse omzet 400-500
Opgericht Jaar 2010
Export pct 60% - 70%

Inleiding

De Draad Mesh Products Co van Anpingsdixun. , Wordt Ltd gevestigd in Anping-provincie, die de beroemde geboortestad van het Draadnetwerk van China is.  Wij zijn professionele fabrikant die diverse het netwerkmachines van de typesdraad in China maken. Wij hebben geavanceerde technologie, modern materiaal, volledig systeem voor kwaliteitscontrole en sterke technische kracht om volledige waaier van de machines en de productielijn van het draadnetwerk voor klanten wereldwijd te leveren. Met goede reputatie, hebben wij onze producten naar de wereld uitgevoerd.

Wij zijn een professionele fabriek die allerlei de machines van het draadnetwerk vervaardigt. Met het hebben van de prima machines van het draadnetwerk, wetenschappelijk technologie en kwaliteitscontrolesysteem om de kwaliteit van de producten van het draadnetwerk te verzekeren. Het bedrijf levert hoofdzakelijk: De machine van draadmesh welding, Reinforcfing-de machine van het netwerklassen, volledig automatische het paneelproductielijn van het omheiningsnetwerk, Dubbele van het het netwerkpaneel van de draadomheining het lassenmachine, de machine van het het paneellassen van het Omheiningsnetwerk, Automatische het lassenmachine van het bouwnetwerk, 36mm de rollende machine van het netwerklassen, de Machine van het Scheermesprikkeldraad, de Omheining Machine, de Vaste machine van de knoopomheining, Gelaste Draad Mesh Machine, Draadtrekkenmachine, Staalgrating Lassen Machine.We van de Kettingsverbinding kan volledig productontwerp vervaardigen, de deel assembleren het werken en machine, sterke versterkt technisch en de goede naverkoopdienst kan aan de behoefte van de klant voldoen.

Als professionele fabrikant. Wij streven naar bestaan door kwaliteit en ontwikkeling door reputatie. Wij hebben meer dan 20 onderzoekers met hoge vaardigheden. Het product door onze machine heeft diverse soorten en hoogte - kwaliteit. Wij kunnen verschillende specificaties volgens de vraag van de cliënt maken. Tot dusver. Wij hebben zakelijke relatie op lange termijn met Rusland, Vietnam, Filippijnen, Saoedi-arabische Arba, Zuid-Afrika, Singapor, Maleisië, Indonesië, Polen, Nigeria, Algerije, Zambia, Mozambique, Brazilië, enz. gevestigd. De cliënten zijn zeer tevreden met onze machinekwaliteit en naverkoopdienst.

Geschiedenis

2010-OpgezetDixun-Co.vanDraadmesh products, Ltd, begon omallerleidemachinesvan hetdraadnetwerkte veroorzaken.

 

2012-Onsproduct wordtwijdverkochtinbinnenlandse markt.

 

2013-Plannendonseigenbuitenlandsehandelsbedrijf omdewereldmarktte exploiteren.

 

2013-OpgezetDIXUN-dePRODUCTENco.van hetDRAADnetwerk, Ltd.

Begon om het LASSENmachine van het DRAADnetwerk, het VERSTERKEN de MACHINE van het NETWERKlassen, het LASSENmachine van OMHEININGSMESH, enz. aan de buitenlandse markten te verkopen.

 

2014-IngaanddemarktvanZuidoost-Azië, produceerdeAfrikaan, onzeproductenjaarlijkseverkoopismeer dan$3miljoen.

 

2014-deVolautomatischeOmheiningMesh Production Line ismet succesontwikkeldenbevorderd omte verkopen.

 

2015-VersterkendMesh Welding Machine werdverkochtronddewereld, endekwaliteitendetechnologievanonzeproducten wordenhoogstgeadviseerddooronzeglobaleklanten.

 

2016- Uitbreidt ons verkoopteam voor het verstrekken van onze gekwalificeerde producten aan meer klanten over de wereld.

 

2017-Stabieleenvlotteontwikkeling.

 

2018-opnieuwUitbreidtonsverkoopteamvoordeontwikkelingsbehoeftenvanonsbedrijf.

 

2019-het deWelkome leider en team vanPortugal FERPINTA MOCAMBIQUE SARL om ons bedrijf te bezoeken om tot Automatisch Versterkend Mesh Welding Production Line te leren en opdracht te geven.

2020-wijvoeren30reeksenallerleidemachinesvan hetdraadnetwerknaarverschillendelanden uit. Decliëntenzijnzeertevredenmetonzemachinesennaverkoopdienst. Wijhebbengoedesamenwerkingsverhoudingmetcliënten.

Dienst

DIXUN-de Beste Dienst van de MACHINE

 

Het vrije Pre-Sales Raadplegen

 

DIXUN-machineaanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

7-15 Werkdagen Snelle Levering

 

Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
 
a) Grondstoffencontrole

 

Bij ons loaclgebied, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. Zij schikten een persoon die slechts verantwoordelijk voor de productie en de levering van ons materiaal om veilige kwaliteit ervoor te zorgen.

 
b) Workshop
 
Wij hebben nu eersteklas niet-stofworkshops en elke arbeider wordt gedwongen om klemkappen en schoendekking te dragen. Alvorens zij de workshop ingaan, is er een ruimte van de luchtdouche om hygiëne te houden. Dat de schoon en veilige werkomgeving ervoor zorgt.
c) Kwaliteitscontrole
 
c1. QC in workshop
Vier supevisors zullen om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten
 
d) De kwaliteit klaagt
 

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze DRAAD te aarzelen de NETWERKmachines, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: sales@dxweldingmachine.com, en verheugt zich op het samenwerken met u.

 

Wij zullen de machine vóór levering testen. Wij zorgen de machinekwaliteit en na de verkoopdienst ervoor. Wat meer is. De garantieperiode is twee jaar aangezien de machine in de fabriek van de koper geïnstalleerd is. Wij zullen vervangstukken naar u verzenden als de delen van mahcine gebroken is. Wij verheugen ons sincely op uw samenwerking en bouwen samenwerkingsverhouding op lange termijn.

Ons Team

DIXUN-de MACHINE brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

 

Laat een bericht achter