12mm Versterkend Mesh Welding Machine

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam DIXUN
Certificering CE
Modelnummer Dx-gwc-2500A
Min. bestelaantal één reeks
Verpakking Details De het versterken het lassenmachine van het paneelnetwerk is naakte verpakking. De te laden containe
Levertijd 30 ontvangen de werkdagen na de vooruitbetaling of L/C
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 10 reeksen per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Productnaam de versterkende machine van het netwerklassen Draaddiameter 612mm
Breedte van Netwerk Van 1000mm tot 2500mm De Grootte van het netwerkgat Van 100*100mm tot 300*300mm (regelbaar)
Lengte van Netwerk Maximum 12m lassentransformator 160KVA*13PCS
Lassenelektroden 26pcs Machtstransformator minstens 300KVA
Vereiste arbeid 2 arbeiders Machinegewicht 22t
Hoog licht

12mm Versterkend Mesh Welding Machine

,

GWC 2500A die Mesh Welding Machine versterken

,

Pneumatisch Mesh Panel Welding Machine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Draaddiameter 612mm de Automatische Machine van Dalingsmesh reinforcing panel mesh welding

 

 

Versterkend Comité Mesh Welding Machine Introduction:

 

De het versterken het lassenmachine van het paneelnetwerk is ons recentste product om versterkend paneelnetwerk te maken. De machine werkt door weerstandslassen het werk principe om machine het werken te bereiken. En de machine heeft automatisch dalend netwerkapparaat. Door dat te doen. Sparen loonkosten en stijging productiecapaciteit. Wij hebben vele machines naar verschillende landen uitgevoerd. De cliënten zijn zeer tevreden met onze machine.

 

 

Versterkend Comité Mesh Welding Machine Features:

 

1. Het controlesysteem van de het versterken het lassenmachine van het paneelnetwerk keurt synchrone CNC technologie, Mitsubishi of Panasonic-PLC programma en HMI goed. De machineverrichting is intelligenter en redelijk.

2. Het controlekabinet keurt touch screen goed en het toetsenbord, u kan lassentijd en weft maaswijdte van het draadgat door touch screen veranderen. En heeft taal in het Engels.
3. De weft draden worden gevoed van het vultrechterapparaat automatisch en door stapmotor gecontroleerd. De stepper motor drijft het schijf-type apparaat om draden automatisch te laten vallen. Het weft apparaat van de draadopslag heeft meer capaciteit kan maximum 1,5 ton laden rebar.
4.  Regelbare afstand van lijndraad die verschillende openingsgrootte tussen de lijndraad, wanneer input toestaat de afstand van dwarsdraad aan computer, om het even welke netwerk het openen bereik kan zijn.
 5. De belangrijkste motor keurt ingevoerde en beroemde pneumatische componenten goed, makend de levensduur lang.
6. Het netwerk die systeem trekken wordt gecontroleerd door Panasonic-servomotor ondersteunend planetarisch reductiemiddelenaandrijving pneumatisch het vastklemmen netwerk trekkend apparaat om de stabiliteit van het systeem en de standaardgrootte van het gelaste netwerk te verzekeren. De automatische vergeldende netwerktekening kan de productie realiseren van het verlengen van groottenetwerk.
7. De het versterken het lassenmachine van het paneelnetwerk rust met 13 stukken typische en efficiënte transformatoren van het waterkoelingslassen uit, is de capaciteit van lassentransformator 160KVA*13PCS (26 PCs van lassenelektroden) — — elke twee lassenelektroden vergen een transformator van het waterkoelingslassen. De transformator van het waterkoelingslassen met epoxyhars wordt goedgekeurd, die kleiner is in grootte en hogere lassencapaciteit in veiligheid en betrouwbaarheid dan traditionele transformatoren.

8. De zwakstroomelektrische apparaten keuren het merk van Schneider, bekende merken goed om de efficiënte en stabiele verrichting van het materiaal te verzekeren.

9. De het versterken het lassenmachine zal van het paneelnetwerk ophouden automatisch werkend als er geen dwarsdraden in vultrechterapparaat zijn.

10. Wanneer er defect op de machine is, zal PLC alarmeren, wat geschikt is om de machine aan te passen.

11. De weft draad ruimtedieaanpassing keurt PLC microcomputercontrole goed, op het touche screen wordt geplaatst. Zeer gemakkelijk en geschikt te werken.

12. Het netwerk die systeem trekken wordt automatisch berekend in cyclus. Geen behoefte het hand plaatsen. Het netwerk die auto trekken kan terug naar oorsprong automatisch zijn na het beëindigen van het het trekken netwerk.
13. Draad het voeden manier: De longitudinale draden en weft draden zouden moeten pre- wordenrechtgemaakt en voorgesneden. De longitudinale draden zouden eerst moeten in de groeftunnel door het handwerk worden opgenomen of in de draad het voeden auto, dan door Panasonic worden opgenomen servomotor verzenden.

14. Het automatische dalende netwerkapparaat en de netwerktransportband worden goedgekeurd, zodat het sparen veel arbeid om de netwerkpanelen te bewegen.

 

Versterkend Comité Mesh Welding Machine Technical Parameters:

 

 
Model Dx-gwc-2500A Dx-gwc-3000A Dx-gwc-3300A
Breedte van netwerk 2500mm 3000mm 3300mm
De ruimte van de lijndraad 100300mm (regelbaar) 100300mm (regelbaar) 100300mm (regelbaar)
Dwarsdraadruimte 100300mm (regelbaar) 100300mm (regelbaar) 100300mm (regelbaar)
Draaddiameter 512mm 512mm 512mm
Lassenelektroden 26PCS 30PCS 32PCS
Lassentransformator 125KVA*13PCS 125KVA*15PCS 125KVA*16PCS
Lassend perstype Pneumatisch Pneumatisch Pneumatisch
Industrieel voltage 220V/380V/415V/440V 220V/380V/415V/440V 220V/380V/415V/440V
Lassenmanier Thyristor synchrone controle Thyristor synchrone controle Thyristor synchtonous controle
Het type van lijndraad Voorgesneden Voorgesneden Voorgesneden
Dwarsdraadtype voorgesneden Voorgesneden Voorgesneden
Lassensnelheid 40-65 keer per min 40-65 keer per min 40-65 keer per min
Algemene afmeting 40m*4.2m*2.3m 40m*4.7m*2.3m 40m*5.2m*2.3m
Totaal gewicht 11T 13T 15T
Vereiste arbeid 2 arbeiders 2 arbeiders 2 arbeiders
Dalende netwerkmanier Automatisch Automatisch Automatisch
 

 

Versterkend Comité Mesh Welding Machine Applications:

 

Het netwerk van het afgewerkt product versterkende paneel heeft de grote vraag op bouwgebied. De bescherming en de versterking van de kolenmijnrijweg, snelweg, brug, tunnel, brugdekbestrating, luchthavenbaan, huisvloer, dak, muur, vloer en diverse concrete gebouwen, enz.

 

Het versterkende paneelnetwerk is wijd gebruikt in de bouwnijverheid, naast de productie van geprefabriceerde gewapend beton componenten, meer wordt gebruikt in de cast-in-place concrete structurele leden: bouw: industriële en burgerlijke woningbouw met meerdere verdiepingen en high-rise (stichting, vloer, vloer, dak, muur, enz.); Vervoer: concrete bestrating van snelweg, zachte basissectie, brugdekbestrating, anti-barst van de oppervlakte van de brugpijler, concrete grond van tolplein, spoorwegplatform, postvierkant en ladings concrete grond, concrete grond van luchthavenbaan, vrachtyard en vierkante, tunnelvoering, werf en haven, enz. Gemeentelijke bouw: de luchtbestrating van de viaductoppervlakte, regelt concrete grond, concrete pijp, omheining, hellingsbescherming, enz. Watermilieubescherming en stroomsteenkool: de faciliteiten van de watermilieubescherming, elektrische damstichting, beschermende netto, enz. Anderen: overstromingsbeheerfaciliteiten, hellingsversterking, instortingsbescherming, de kwekende industrie, veeteelt, enz.

 

 

12mm Versterkend Mesh Welding Machine 0

12mm Versterkend Mesh Welding Machine 1