Dwarsdraadruimte 50200mm Autodraad Mesh Welding Machine 415V 440V

Plaats van herkomst China
Merknaam DIXUN
Certificering CE
Modelnummer Gwc-2000
Min. bestelaantal Één reeks
Verpakking Details 1. De steun en het hulpmateriaal zullen met plastic pakket, vervangstukken en vorm in houten doos zi
Levertijd 30 Werkdagen
Levering vermogen Één reeks per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Productnaam Volledige Automatische Draad Mesh Welding Machine Verleende naverkoop de Dienst Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Videotechnische ondersteuning, Gebiedsonderhou
Draaddiameter 36mm Certificering CE
Garantie 2 jaar Kleur Vereiste
Voltage 220V/380V/415V/440V Lassen snelheid 40-60 keer/minuut
Type Volledig automatisch Netwerkbreedte 0.5m2.0m
macht 7,5kw Voorwaarde nieuw
Gebruik het netwerkomheining van de lassendraad Dwarsdraadruimte 50mm300mm
Hoog licht

200mm Draad Mesh Welding Machine

,

Autodraad Mesh Welding Machine 415V

,

de 200mm gelaste machine van het netwerkpaneel

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Dwarsdraadruimte 50200mm Volledige Automatische Draad Mesh Welding Machine
 
 
Inleiding van Draad Mesh Welding Machine:
 
De longitudinale draad is van roldraad en dwarsdraad van pre-rechtgemaakte en besnoeiingsbar. Deze volledige automatische het lassenmachine van het draadnetwerk is modulair in ontwerp en productie om aan de verschillende behoeften van klanten te voldoen. Deze volledige automatische het lassenmachine van het draadnetwerk heeft hoge productiviteit en hoofdzakelijk voor massaproduktie. Deze volledige automatische het lassenmachine werd van het draadnetwerk ontworpen voor de grote partijvervaardiging van norm evenals bouwde netwerk in blad.
 
Eigenschappen van Volledige Automatische Draad Mesh Welding Machine:
 
1. Het longitudinale Systeem van de Draaduitbetaling
 
Het longitudinale systeem van de draaduitbetaling (Zwaar type) heeft zeer grote opslagcapaciteit van materiaal.
De longitudinale draad kan automatisch en onophoudelijk met hoog rendement worden gevoed.
 
2. Het trekken van Systeem
 
High-power aandrijving van de omschakelaarsmotor om het ononderbroken voeden, met een afzonderlijk compressiesysteem te verzekeren om ervoor te zorgen dat versterkt niet zal uitglijden.
De krachtige veranderlijk-frequentiemotoren verzekeren het voeden ononderbroken en afzonderlijk compressiesysteem verhindert de lijndraad misstap.
 
3. Lassensysteem met exclusief CABR/M-Ontwerp: Elke hogere elektrode kan individueel worden geactiveerd. De ruimte van netwerk kan worden veranderd zonder enige vervangstukken te veranderen om hoogste productieefficiency en beste lassenkwaliteit te houden. Met verschillende lassenprogramma's, kan de machine zowel warmgewalste als koudgewalste bars zeer goed verwerken.
 
4. Het netwerk die van de roldraad lijn maken wordt gecontroleerd door computer. De parameters kunnen in vorm van grafieken worden geplaatst en de voorproef van het netwerk kan van de vertoning worden gezien. PCC-het controlesysteem en Th-het touche screen leveren ons een grafische en vriendschappelijke interface. Dat betekent ‚Wat u bent ziet Wat u‘ krijgt.
Het apparaat heeft een zelf-kenmerkend systeem om materiaalonderhoud te vergemakkelijken. Het systeem van de veiligheidsbescherming kan machine schade van misbruik verhinderen. De verre mededeling is beschikbaar door hulp van de diverse PCC-interface.
De essentiële onderdelen van de machine (met inbegrip van motoren, pneumatische elementen en de meeste elektrocomponenten) zijn van Europese of Japanse hoogste leveranciers. Het controlekabinet wordt gemaakt volgens de Europese technische norm. Het is veilig, betrouwbaar, sterk, stofdicht en waterdicht.
 
5. Het dwarsdraad het voeden apparaat wordt gedreven door cilinders die door computer worden gecontroleerd. Dit apparaat kan de dwarsdraad van 1,5 ton in maximum opslaan en het kan de dwarsdraad zeer snel rangschikken en voeden automatisch en. Nauwkeurige en gemakkelijke verandering van crosswire het voeden de ruimten van sporen door mechanisch synchroaanpassingsapparaat. Het beweegbare dwarsdraad het voeden apparaat maakt onderhoud gemakkelijker.
 
6. Het netwerk die systeem trekken wordt gedreven door servomotor en door computer gecontroleerd. De verschillende dwarsdraadruimte is beschikbaar in één blad.
 
7. Het longitudinale draad auto het voeden systeem wordt gebruikt om de longitudinale draden aan de lassenpunten volledig automatisch te voeden. Het longitudinale draad auto het voeden systeem wordt gedreven door servomotor. Het kan de lijndraden aan de elektroden volgens de instructie van de computer voeden. Er is geen einde tussen twee bladen, zeer duidelijk verbetert dit de productieefficiency.
  
8. Longitudinale Draad Rechtmakend en Compenserend Systeem
 
Er is longitudinale draad twee rechtmakend systemen, is men horizontaal en andere is verticaal. Met het speciale synchrone apparaat kunnen wij de diameter van de lijndraden veranderen die van gemakkelijk en snelle spoelen zijn.
 
De individueel regelbare het rechtmaken blokken behandelen een grote waaier van de draaddiameter voor betere netwerkkwaliteit. De synchro het aanpassen pool kon de ruimte van alle wielen tegelijkertijd aanpassen om tijd te besparen.
Gecontroleerd door de nabijheidsschakelaar, automatisch voedt het opslagrek de longitudinale draad. De materiële grensschakelaar zal een alarm verspreiden als het gebrek aan draad is. Dit houdt onophoudelijk het machinewerk.
 
9. Mesh Stacker
  
De bladen zijn zich automatisch terugtrekken en stapelden. Het gemotoriseerde vervoersysteem wordt ontworpen voor het nauwkeurige plaatsen van de bladen. Het is gemakkelijk om het netwerk in balen te verpakken en te vervoeren, en gemakkelijk om variërende netwerkconfiguraties aan te passen. Uitgerust met gemotoriseerde roltransportband.
 
10. Mesh Turn Over System
 
Netwerkpros - en - cons. van dwars-gestapeld om de het stapelen ruimte te verminderen, en vervoerskosten te drukken. De tik en de lift worden gedreven door de servomotor.
 
11. Mesh Conveying System
 
Het netwerk die systeem vervoeren wordt gedreven door motor. Het kan gestapeld netwerk overbrengen keurig, arbeidsintensiteit verminderen, sparen het opheffen van tijd, en tot hoog rendement leiden.
 
Technische Parameters van Volledige Automatische Draad Mesh Welding Machine:
 

ModelGwc-2000Gwc-2500
ControlesysteemSiemens DuitslandSiemens Duitsland
Numer van lassenelektrode40 PCs50 PCs
NetwerkbreedteMax. 2000mmMax. 2500mm
NetwerklengteMax. 6mMax. 6m
De capaciteit van de lassentransformator160KVA X 5PCS160KVA X 7PCS
De transformator van het waterkoelingslassenJAJA
Lassensnelheid45-70 keer per min45-70 keer per min
LassendrukDe lenteDe lente
Machineafmeting45*2.7*2.3m45*3.2*2.3m
Machinegewicht15 ton17 ton
Het trekken van netwerksysteemDoor servomotorDoor servomotor
Machtsconsumptie7-8kw/h7-8kw/h
Loonkosten2 personen2 personen
Voltage220V 380V 415V 440V220V 380V 415V 440V

 
Toepassingen van Volledige Automatische Draad Mesh Welding Machine:
 
De luchthavenbanen, de wegen, de tunnels, de Bruggen, de concrete pijpleidingen, de damstichtingen, wharfs, de pakhuizen, en de behandelings van afvalwatervijvers worden gebruikt voor bouw, bescherming, de industrie, landbouw, het voeden, vervoer en ander werk.
 
Foto's van Volledige Automatische Draad Mesh Welding Machine:
 
Dwarsdraadruimte 50200mm Autodraad Mesh Welding Machine 415V 440V 0
Dwarsdraadruimte 50200mm Autodraad Mesh Welding Machine 415V 440V 1
Dwarsdraadruimte 50200mm Autodraad Mesh Welding Machine 415V 440V 2
Dwarsdraadruimte 50200mm Autodraad Mesh Welding Machine 415V 440V 3