2.5-6mm Wire Mesh Welding Machines High Precision

Place of Origin China
Merknaam DIXUN
Certificering CE
Model Number DX-GWC-2500
Minimum Order Quantity One set
Verpakking Details Naakt verpakken, in een 40 voet container.
Levertijd 30 werkdagen
Levering vermogen 5 reeksen per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Lassenkwaliteit Hoge kwaliteit Lassenautomatisering Hoge automatisering
Lassenkosten Lage Kosten Type Draad Mesh Welding Machines
Lassenefficiency Hoog rendement Lassencapaciteit grote capaciteit
Lassenflexibiliteit Hoge flexibiliteit Lassenduurzaamheid Hoge Duurzaamheid
Draaddiameter 2.56mm Breedte van netwerk 2000 mm
Maasgrootte 50200mm Lengte van netwerk 3m
Het type van lijndraad Roldraad het voeden Dwarsdraadtype Voorgesneden
Hoog licht

machines voor het lassen van draadnetten van 6 mm

,

machines voor het lassen van draadnetten met hoge precisie

,

machine voor het vervaardigen van hoogprecieze gelaste draadnetten

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Wire Mesh Welding Machines zijn ontworpen om superieure lasprestaties te bieden voor een breed scala aan toepassingen.Deze machines zijn geschikt voor spot lassenMet deze machines kunnen gebruikers een hoger lasvermogen, een superieure efficiëntie en uitstekende lasresultaten bereiken.De machines zijn ook gemakkelijk te bedienen en te onderhouden, waardoor ze geschikt zijn voor een verscheidenheid aan industriële toepassingen.

Onze Wire Mesh Welding Machines zijn ontworpen om superieure lasvermogen, grote capaciteit en hoge veelzijdigheid te bieden.,Deze machines zijn ontworpen om eenvoudig te bedienen en te onderhouden, met een gebruiksvriendelijke interface en een intuïtief besturingssysteem.Ze zijn ook zeer efficiënt en kunnen grote lascapaciteit verwerkenMet onze machines met een hoog vermogen kunnen gebruikers genieten van een superieure lasprestatie en uitstekende lasresultaten.

Onze Wire Mesh Lasmachines zijn ontworpen om superieure lasprestaties te bieden voor een breed scala aan toepassingen.Deze machines zijn geschikt voor spot lassenMet deze machines kunnen gebruikers een hoger lasvermogen, een superieure efficiëntie en uitstekende lasresultaten bereiken.De machines zijn ook gemakkelijk te bedienen en te onderhouden, waardoor ze geschikt zijn voor een verscheidenheid aan industriële toepassingen.

 

Kenmerken:

  • Productnaam: Lasmachines voor het lassen van draadnetten
  • Metode van lassen: puntlassen
  • Houdbaarheid van het laswerk: hoge duurzaamheid
  • Lascapaciteit: Grote capaciteit
  • Lasvermogen: hoog vermogen
  • Stabiliteit van het laswerk: hoge stabiliteit
  • Speciale kenmerken: Steel Mesh Welding Machine, Welded Mesh Welding Machine, Steel Mesh Welding Machine, Spot Welding Machine
 

Technische parameters:

Parameter Waarde
Kwaliteit van het lassen Hoge kwaliteit
Laskosten Lage kosten
Precisie van het lassen Hoge nauwkeurigheid
Verscheidenheid in het lassen Zeer veelzijdig
Weldingsdoeltreffendheid Hoge efficiëntie
Automatisering van het lassen Hoge automatisering
Stabiliteit van het laswerk Hoge stabiliteit
Type Machines voor het lassen van draadnetten
Lasvermogen Hoge macht
Flexibiliteit van het lassen Hoge flexibiliteit
Machines voor het lassen van stalen mazen - Ja, dat klopt.
Machine voor het lassen van meshpanelen - Ja, dat klopt.
Lasmachine voor het lassen van gespannen mazen - Ja, dat klopt.
 

Toepassingen:

Wire Mesh Welding Machines, met de merknaam DIXUN en modelnummer DX-GWC-2500, is een door CE gecertificeerde hoogwaardige lasoplossing die in een minimale hoeveelheid van één set kan worden besteld.Deze mesh lasmachine is zeer duurzaam en heeft een grote lascapaciteitHet is vooral geschikt voor het lassen van stalen mesh, mesh panelen en andere mesh-gerelateerde producten.

DIXUN walsweldmachine is gemaakt in China en biedt betrouwbare en efficiënte lasoplossingen voor klanten.met een vermogen van meer dan 10 W,Deze lasmachine heeft een uitstekende lashoudbaarheid en veelzijdigheid en is zeer geautomatiseerd, waardoor het een uitstekende oplossing is voor veel industriële toepassingen.

DIXUN Wire Mesh Welding Machines is een geavanceerde en betrouwbare oplossing voor het lassen van stalen mazen, het lassen van maaspanelen en andere maasgerelateerde lastoepassingen.het kan worden gebruikt in verschillende industrieën met een grote zekerheid van veiligheid en prestatiesDe grote lascapaciteit, de hoge duurzaamheid en de grote veelzijdigheid maken het een ideale keuze voor het lassen van stalen mazen, het lassen van mazen en het lassen van mazen.

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service voor machines voor het lassen van draadnetten

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige technische ondersteuning en service voor lasmachines voor gaas. Ons service team is zeer ervaren en kan u uitgebreid adviseren over alle aspecten van het product.We bieden dienst ter plaatse.We streven ernaar om de klant tevredenheid op het hoogste niveau te bieden als het gaat om service en technische ondersteuning.

Ons serviceteam biedt een verscheidenheid aan diensten om u te helpen bij de installatie, werking en onderhoud van uw lasmachines.We bieden op-site training en instructie voor de installatie en bediening van de machineWe bieden ook probleemoplossings- en reparatiediensten voor eventuele problemen.

We hebben een gratis technische ondersteuningslijn die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is.Onze technische ondersteuning is zeer ervaren en kan u uitgebreid adviseren over alle aspecten van het product.Wij streven ernaar het hoogste niveau van klanttevredenheid te bieden als het gaat om service en technische ondersteuning.

 

Verpakking en verzending:

Wire Mesh Welding Machines worden op verschillende manieren verscheept, afhankelijk van de grootte en het gewicht van de apparatuur.Kleine machines worden verzonden via luchtvracht en grotere machines worden verzonden via zeevrachtAlle machines zijn verpakt in beveiligde houten kisten of dozen en zijn beschermd tegen vocht en andere elementen tijdens de verzending.

De kratten en dozen zijn stevig aan pallets vastgebonden en zijn ontworpen om lange reizen en ruwe behandeling te weerstaan.De machines worden ook beschermd door een laag bubbelfolie of ander beschermend materiaal, en de kratten worden verder met riemen of banden bevestigd.

Voor de verzending wordt elke machine getest om te controleren of deze in goede staat is.en onderdelen voor noodreparaties.

 

2.5-6mm Wire Mesh Welding Machines High Precision 0

2.5-6mm Wire Mesh Welding Machines High Precision 1

2.5-6mm Wire Mesh Welding Machines High Precision 2